UPC vrea sa fie leaderul industriei de cablu din Romania

Joi, 11 Noiembrie 2004, ora 01:59
1161 citiri

Achizitia Satba face parte din strategia UPC de a fi liderul industriei de cablu din Romania. Inca 9.000 de clienti adaugati portofoliului existent de peste 330.000 de clienti in Romania.Prezent in Romania inca din 1992, UPC a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de televiziune prin cablu prin imbunatatirea permanenta a serviciilor si achizitia altor companii romanesti de cablu.

UPC Romania este acum o companie puternica, ce opereaza in toata tara pe baza unor standarde unitare si este aliniata la practica europeana in domeniu.

In Romania, UPC are peste 500 de angajati in peste 40 de localitati. Prioritare pentru UPC Romania sunt asigurarea unor servicii de calitate atat in domeniul tehnic, cat si in cel al relatiilor cu clientii, precum si investitia continua in dezvoltarea profesionala a resurselor umane, cele mai importante resurse ale companiei.

UPC Romania face parte din UPC Broadband, divizia de comunicatii prin cablu a companiei UnitedGlobalCom, Inc. (UGC), lider in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date.

Divizia europeana a UGC (UPC) are peste 8 milioane de clienti in 11 tari. In acest moment, UPC furnizeaza servicii de televiziune prin cablu unui numar de 7,6 milioane clienti, televiziune digitala pentru 680.000 clienti, servicii de telefonie pentru 500.000 clienti si are peste 1,1 milioane clienti de Internet.

In afara serviciilor de comunicatii prin cablu, UPC ofera servicii de televiziune prin satelit (DTH - Direct to Home) unui numar de 210.000 familii din Europa Centrala.

Sursa: Romania Libera