Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Internet gratuit pentru abonatii UPC la telefonie si TV

Internet gratuit pentru abonatii UPC la telefonie si TV

UPC Romania a lansat, marti, un serviciu care permite accesul gratuit la Internet pentru proprii abonati de televiziune si telefonie, taxa de activare a Internet Star ridicandu-se la 40 lei, a anuntat operatorul de telecomunicatii. 

Taxa se achita o singura data, la activarea serviciului.

"Internet Start este un serviciu de care pot beneficia gratuit clientii UPC pentru a-si completa pachetele de servicii de televiziune (analog - pentru abonamentele de minim 20 RON plus TVA - si digital) si/sau pe cele de telefonie", se arata intr-un comunicat al UPC Romania remis MEDIAFAX.

Serviciul asigura accesul la Internet la viteze de pana la 256 Kbps, la descarcare documentelor, si 64 Kbps, la incarcare.

Internet Start este disponibil numai in zonele cu acoperire la Internet de la UPC si este furnizat in aceleasi conditii de pret si noilor abonati la serviciile de televiziune si telefonie de la UPC.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2254 ori