250.000 clienti folosesc internetul de la UPC

Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 14:47
2094 citiri
250.000 clienti folosesc internetul de la UPC

Compania de comunicatii prin cablu UPC Romania a anuntat un numar de 250.000 de clienti ai serviciului de Internet, in crestere cu 2% fata de finele lunii martie 2009, au anuntat miercuri oficialii companiei, cu ocazia lansarii serviciului de Internet Wireless.

"Serviciul de Internet wireless se adreseaza atat celor 250.000 de clienti ai serviciului de Internet oferit de UPC, cat si posibilor noi clienti, din cei 16,6% prognozati ca vor creste piata in acest an", a declarat marketing & sales directorul UPC Romania, Raluca Milin.

Pentru lansarea serviciului Internet wireless, UPC Romania a facut investitii in actuala retea de Internet care, de anul viitor, va putea oferi Internet de foarte mare viteza.

"Investitiile totale ale UPC Romania au fost in 2008 de 40 milioane de euro, iar cele planificate pentru acest an sunt in crestere cu 30%, de 52 milioane euro. Din aceasta suma, 15 milioane euro reprezinta investitii in reteaua de internet a companiei si in achizitionarea de aparatura pentru imbunatatirea retelei. Pentru serviciul de internet wireless, investitiile sunt directionate catre achizitionarea de modemuri cu routere incorporate, fabricate de Cisco", a declarat PR& Communication managerul UPC, Ariana Badin.

Conform oficialului UPC, tot in acest an se va pregati reteaua existenta pentru ca in 2010 sa fie dat in exploatare serviciul de Internet de mare viteza (100 Mbps).

UPC Romania ofera trei pachete de Internet wireless, cu viteze de la 2 la 24 Mbps. Compania de comunicatii prin cablu UPC Romania are in prezent 1.250.000 de clienti in 200 de orase. De la intrarea pe piata telecom din Romania, in 1992, UPC a investit peste 700 milioane de euro.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorelte să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
#clienti, #internet, #investitii, #ups , #stiri UPC