Alinso Group va construi un imobil pentru IMM-uri

Marti, 25 Mai 2010, ora 12:44
1598 citiri
Alinso Group va construi un imobil pentru IMM-uri

Alinso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park, va incepe, pana la sfarsitul acestei veri, constructia primei cladiri dedicata activitatilor logistice pentru SME (Small & Medium Enterprises), de 15.000 mp, o investitie care porneste de la 6 milioane de euro, informeaza NewsIn.

Dezvoltatorul a inaugurat in 19 mai prima cladire din Ploiesti West Park, o constructie de 30.000 mp ce a fost deja inchiriata de Unilever.

Compania belgiana Alinso Group a anuntat inceperea unui nou tronson, destinat de aceasta data companiilor mici si mijlocii.

"Pornind de la nevoia crescanda manifestata de companiile mici si mijlocii, companii care activeaza in diferite arii de activitate, pentru spatii destinate productiei, Alinso Group va aloca o suprafata de 15.000 mp unui nou proiect de cladire SME, localizata in Ploiesti West Park. Valoarea totala a investitiilor in cladirea SME porneste de la 6 milioane de euro si variaza in functie de facilitatile si imbunatatirile suplimentare solicitate de contractori. Termenul estimat pentru finalizarea lucrarilor este la sfarsitul anului", potrivit reprezentantilor companiei.

Ploiesti West Park este dezvoltat in mai multe etape: prima etapa s-a incheiat odata cu iaugurarea primei cladiri, pe 19 mai, contractata de Unilever; a doua etapa a inceput in luna martie cand s-a dat startul lucrarilor pentru cea de-a doua cladire destinata activitatilor logistice, o constructie de 20 000 mp, iar cea de-a treia etapa vizeaza cladirile SME.

Avand o suprafata totala de 220 ha, Ploiesti West Park desfasoara activitati logistice, oferind si cladiri de birouri, de cercetare si retail.

Valoarea investitiei totale a intregului ansamblu este de 750 milioane de euro.

#alinso, #constructie, #group, #imm, #imobil , #stiri Unilever