AdVenture a implinit 3 ani

Luni, 14 Noiembrie 2005, ora 13:14
1552 citiri

La varsta la care cei mai multi dintre noi incepeam sa ne punem marile intrebari, de genul A"Tati, de ce se misca norii pe cer?A", AdVenture trage linie si isi face inventarul: a colaborat cu peste 30 de clienti, a conceput si implementat peste 150 de proiecte, a crescut de la 2 angajati la 12 si, nu in ultimul rand, va incheia acest an cu o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro.Cum au fost acesti 3 ani? Fiecare dintre cei 3 asociati are cate un raspuns. A"Daca ar fi sa o luam de la inceput, poate as mai schimba ceva pe ici pe colo, dar lucrurile mari le-as face exact la fel.A", spune Alex Zamfir. A"Nici nu stiu cand au trecut acesti ani. Totul a inceput ca o joaca si, din fericire, am reusit sa ne pastram buna dispozitie, indiferent de situatieA" adauga Liviu Redeleanu. A"Cred ca este mai putin important cum au fost pentru noi. Intrebarea asta ar trebui sa o punem in primul rand colegilor si partenerilor nostriA" completeaza Toni Iuruc.

A"Fie ca a fost vorba de campanii integrate, promotii, evenimente speciale, crearea unor branduri sau proiecte punctuale, am incercat de fiecare data sa nu ne abatem de la sloganul nostru: One of a kind. Cu siguranta nu am reusit de fiecare data, dar avem realizari care pot fi definite ca purtand amprenta AdVentureA" povesteste Liviu Redeleanu.

Cativa clienti importanti au fost alaturi de AdVenture inca de la inceput: Panfoods, Unilever, Porsche Leasing. A"Le multumim tuturor pentru increderea acordata si speram ca toate colaborarile noastre sa se transforme in parteneriate pe termen lungA" ne spune Toni Iuruc.

In acest moment, printre clientii care si-au incredintat conturile agentiei se numara, pe langa cei mentionati anterior, Porsche Bank, Karom Drinks, Total Sport FM, Sensiblu, Conagra Foods, Trinity Insurance Brokers, Total Air, Global Travel.

A"Ce ne propunem pentru anul 4? Sa devenim una din agentiile locale importante de pe piataA" concluzioneaza Alex Zamfir. A"Cum vom face acest lucru? Va povestim peste un anAA"

Stelian Gorgan