UniCredit Tiriac renunta momentan la comisionul de acordare

Marti, 14 Iulie 2009, ora 16:07
1605 citiri
UniCredit Tiriac renunta momentan la comisionul de acordare

UniCredit Tiriac Bank nu percepe comision de acordare pentru credite de nevoi personale fara ipoteca contractate pana la 15 septembrie si returneaza clientilor care iau simultan un credit de nevoi personale si un card de credit 1% din valoarea tranzactiilor efectuate prin card la comercianti, transmite NewsIn.

Eliminarea comisionului de acordare, de 3,5-4% din suma solicitata la imprumuturile fara ipoteca, ar reprezenta o reducere de 1.700 lei a sumei totale de plata pentru un credit de valoare medie, respectiv 30.000 lei, cu dobanda fixa si scadenta de 10 ani, potrivit calculelor bancii.

De asemenea, UniCredit Tiriac Bank a scazut dobanzile cu pana la trei puncte procentuale pentru creditele personale cu ipoteca, prin care clientii pot obtine imprumuturi de pana la 125.000 euro (sau echivalentul in lei/dolari) pe maximum 25 de ani.

Venitul minim lunar admis la acest tip de credit este de 750 lei.

"Managementul riscului de credit este foarte prezent in abordarea noastra, astfel incat ne asiguram ca regulile de creditare sunt in perfect acord cu mediul macroeconomic actual", a declarat directorul executiv al UniCredit Consumer Financing IFN SA, Gauthier van Weddingen, citat in comunicat.

Clientii persoane fizice care contracteaza simultan un credit de nevoi personale si un card de credit primesc inapoi 1% din valoarea tranzactiilor efectuate prin card la comercianti pe parcursul unui an, acesti bani putand fi folositi la plata ratelor lunare ale creditului.

Oferta este valabila pentru clientii care au ambele produse de creditare active la aniversarea fiecarui an implinit de la data de emitere a cardului de credit. La data respectiva, acestia vor primi in contul curent 1% din valoarea tranzactiilor efectuate prin cardul de credit la comerciatii din Romania si din strainatate, potrivit bancii.

De asemenea, clientii au posibilitatea sa incheie o polita de asigurare prin care asiguratorul poate prelua plata ratelor in caz de somaj sau incapacitate de munca pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca.

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#unicredit, #tiriac, #bank, #credit, #proceduri, #comision, #ipoteca , #stiri Unicredit Tiriac