Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

UniCredit Tiriac Bank da credite pentru locuinte in ansamblurile rezidentiale finantate de banca

UniCredit Tiriac Bank da credite pentru locuinte in ansamblurile rezidentiale finantate de banca
UniCredit Tiriac Bank a lansat un credit ipotecar destinat achizitiei de apartamente noi in ansambluri rezidentiale din capitala si din alte orase din tara a caror constructie este finantata de banca, arata, luni, un comunicat al bancii.

"Prin acest produs, raspundem persoanelor fizice care ne-au solicitat o modalitate mai confortabila de acces la un credit pentru achizitia unui apartament nou, oferindu-le astfel siguranta faptului ca pot avea un credit aprobat inainte de finalizarea constructiei locuintei pe care si-o doresc", a declarat vicepresedintele de retail al UniCredit Tiriac Bank, Zoltan Major.

Creditul ipotecar este creat pentru clientii persoane fizice care doresc sa cumpere locuinte noi in ansambluri rezidentiale finantate prin departamentul Real Estate al UniCredit Tiriac Bank. Produsul va fi vandut pe baza unor oferte speciale de retail agreate cu dezvoltatorii finantati de banca.

Printre proiectele din Bucuresti finantate de banca sunt Top Nord, Carol Park, Residenz-Cartierul German, Monte Carlo Palace, Orhideea Gardens, Tineretului Project, Alia Apartments Project, Felicity si NewTown Residential.

Creditul ipotecar poate fi aprobat imediat dupa semnarea pre-cotractului cu dezvoltatorul, posibil chair inainte de finalizarea constructiei. imprumutul este transferat in contul dezvoltatorului in momentul platii finale, care este de regula, de aproximativ 75% din pretul apartamentului, iar clientul nu are obligatii finaciare catre banca pana in momentul in care devine proprietarul locuintei, se mentioneaza in comunicat.

Drepturile de proprietate pe apartament sunt transferate beneficiarului final in momentul in care dezvoltatorul primeste suma integrala al locuintei. Banca acorda o suma de cel mult 200.000 euro pe o perioada maxima de 25 de ani.

UniCredit Tiriac Bank, a patra banca de pe piata romaneasca dupa active, are in prezent o retea de 139 de unitati in 38 de judete.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1526 ori