Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

UniCredit Tiriac Bank a primit aprobare pentru emisiunea de obligatiuni

UniCredit Tiriac Bank a primit aprobare pentru emisiunea de obligatiuni
Oferta primara de vanzare de obligatiuni corporative emise de UniCredit Tiriac Bank, in valoare de 500 milioane lei, a fost aprobata de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

Banca emite obligatiuni corporative in lei, negarantate, cu maturitatea de cinci ani, scadente in 2018, nominative, in forma dematerializata, evidentiate prin inscriere in cont, potrivit unui comunicat al UniCredit Tiriac Bank.

Oferta va fi declarata deschisa pe 14 iunie, ora 9.00, si va fi declarata inchisa pe 21 iunie, ora 13.00.

Oferta initiala este de 50.000 de obligatiuni, fiecare avand valoarea nominala de 10.000 de lei. In cazul in care subscrierile vor depasi acest numar, UniCredit Tiriac Bank poate creste numarul de obligatiuni pana la maximum 70.000 de unitati. Subscrierea minima este de 50 de unitati.

Oferta va fi considerata incheiata cu succes daca minimum 70% din suma tintita este subscrisa, precizeaza banca.

Subscrierile vor fi inregistrate exclusiv de intermediarul emisiunii, SSIF Broker.
Cuponul va fi de minimum 6% pe an, iar nivelul final al acestuia va fi anuntat public, cel mai tarziu in a patra zi lucratoare de derulare a ofertei, cu respectarea reglementarilor legale in vigoare. Plata dobanzii se va realiza in datele de 15 iunie, respectiv 15 decembrie, ale fiecarui an, scadenta obligatiunilor fiind 15 iunie 2018.

Fondurile nete rezultate in urma emisiunii obligatiunilor, dupa plata comisioanelor, onorariilor si a altor cheltuieli cu privire la emisiunea obligatiunilor vor fi utilizate in scop general de finantare.

Obligatiunile vor fi inregistrate pentru tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1221 ori