Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HVB Tiriac si UniCredit lanseaza produse uniformizate de creditare

HVB Tiriac si UniCredit lanseaza produse uniformizate de creditare

Bancile HVB Tiriac si UniCredit Romania ofera incepand de luni produse uniformizate de creditare pentru clientii persoane fizice, produse care fac parte si din oferta de retail a UniCredit Tiriac Bank, potrivit unui comunicat al grupului financiar.

UniCredit Tiriac Bank este o institutie care va fi creata odata cu finalizarea procesului de fuziune a filialelor UniCredit Group din Romania.

HVB Tiriac si UniCredit Romania vor lansa, incepand cu 15 martie, o campanie pentru promovarea Creditului pentru Orice, credit pentru nevoi personale cu si fara ipoteca.

Clientii celor doua banci care vor contracta un Credit pentru Orice cu ipoteca beneficiaza de o dobanda de 3,95 la suta pe an la euro, cu dobanda anuala efectiva (DAE) 6,92 la suta pentru un credit de 100.000 euro pe 20 de ani (suma si perioada maxima). Dobanda promotionala este valabila pentru sase luni din momentul semnarii contractului de credit. In timpul campaniei, cele doua banci ofera dobanzi speciale pentru Creditul pentru Orice cu ipoteca sau fara ipoteca si la alte monede. Dupa aceasta perioada, clientilor li se va aplica dobanda standard.

'Alinierea produselor de creditare pentru persoane fizice reprezinta un pas important in crearea ofertei de produse si servicii a UniCredit Tiriac Bank', a declarat Rasvan Radu, presedinte executiv UniCredit Romania.

Uniformizarea conditiilor de creditare pentru clientii persoane fizice survine dupa alinierea dobanzilor la depozite pentru toate categoriile de clienti, care a avut loc la inceputul anului 2007. Restul ofertei de produse si servicii pentru persoane fizice, ca si oferta pentru clientii corporate urmeaza sa fie aliniate gradual in ambele banci pana la finalul procesului de fuziune.

La inceputul lunii octombrie 2006, HVB Tiriac Bank si UniCredit Romania au demarat procesul de fuziune in urma caruia va rezulta UniCredit Tiriac Bank. Fuziunea se estimeaza a fi finalizata la 1 iunie 2007 si va pozitiona noua entitate bancara in topul primilor jucatori de pe piata bancara romaneasca, cu active totale nete de peste trei miliarde euro, 142 de sucursale si peste 650.000 de clienti. UniCredit Group, unul dintre cele mai puternice grupuri bancare europene, deserveste in Europa peste 35 milioane de clienti prin intermediul a 7.000 de unitati bancare in 21 de tari. Reteaua din Europa Centrala si de Est a UniCredit Group cuprinde 3.000 de unitati bancare si 24 de milioane de clienti in 18 tari.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 816 ori