Catalina Molnar, noul economist-sef al UniCredit Tiriac Bank

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 15:44
2132 citiri
Catalina Molnar, noul economist-sef al UniCredit Tiriac Bank

Catalina Molnar este noul economist-sef al UniCredit Tiriac Bank, iar Dan Bucsa, care a ocupat pana in prezent aceasta pozitie, se va ocupa de activitatile de cercetare si analiza pentru pietele emergente, localizate in prezent in biroul de la Londra.

Catalina Molnar lucreaza de peste noua ani in domeniul cercetarii, ca economist in cadrul Bancii Nationale a Romaniei (2003 - 2007) si, din 2007, a lucrat ca Senior Economist in cadrul unei alte banci comerciale.

Dan Bucsa lucreaza in cadrul UniCredit Þiriac Bank din iunie 2011. Din septembrie 2012, va face parte din echipa de analiza si cercetare a grupului UniCredit de la Londra, condusa de catre Gillian Edgeworth, economistul-sef pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa (Eastern Europe, Middle East, and Africa - EEMEA).

Noile atributii ale lui Dan Bucsa vor viza in special activitatile de cercetare pentru pietele din Europa Centrala si de Est.

Mihai Patrulescu s-a alaturat echipei UniCredit Þiriac Bank pe pozitia de Senior Economist. Mihai Patrulescu a lucrat ca analist al cadrului macroeconomic in institutii financiare din Romania.

UniCredit Þiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale.

Profitul UniCredit Þiriac Bank a ajuns la 75 milioane de lei (17 milioane de euro) in primul semestru din acest an, ceea ce reprezinta o scadere de 19% fata de aceeasi perioada din 2011, cand acesta s-a cifrat la 51 milioane de lei.

Banca a realizat in prima jumatate a anului venituri totale de 591 milioane de lei (134,6 milioane euro), in scadere cu 1,7% fata de perioada similara a anului trecut.

UniCredit Tiriac Bank: Profit in scadere cu 19% in prima jumatate a anului

#conducere UniCredit Tiriac Bank, #management UniCredit Tiriac Bank, #Catalina Molnar UniCredit , #Management