Subsidiarele UniCredit Group din Romania isi reunesc retelele de ATM-uri

Joi, 25 Mai 2006, ora 12:41
874 citiri

Clientii HVB Bank, Banca Tiriac si UniCredit Romania pot folosi bancomatele oricareia dintre cele trei institutii financiare, beneficiind de comisioane la retragerile de numerar identice cu cele percepute in reteaua bancii emitente. De acum, acestia au la dispozitie una dintre cele mai mari retele de bancomate, ce reuneste la nivel national 335 de ATM-uri, dintre care 258 apartin Bancii Tiriac, 59 A- bancii UniCredit Romania si 18 - HVB Bank.

A"Facilitatile de care se bucura posesorii de carduri HVB Bank, Banca Tiriac si UniCredit Romania sunt un prim pas catre obiectivul final de functionare ca o entitate unica, reprezentand UniCredit Group in Romania,A" a declarat Rasvan Radu, Presedinte Executiv UniCredit Romania. A"In perspectiva, reunirea retelelor va conduce la un volum mai mare de tranzactii prin card, dar, mai important, la cresterea satisfactiei clientilor nostri, care dispun acum de una dintre cele mai mari retele de bancomate din Romania.A"

A"Practic, din punct de vedere al comisioanelor, clientii fiecareia dintre cele trei banci pot considera ca reteaua de bancomate de care dispun s-a largit de acum cu retelele celorlalte doua banci care reprezinta UniCredit Group in Romania. Este un pas important, care a fost posibil datorita unei colaborari stranse a celor trei banci, precum si datorita unei strategii comune, care are ca prioritati clientul si inovatia, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferiteA", declara Dan Pascariu, presedinte HVB Bank Romania si presedinte desemnat al viitoarei banci HVB Tiriac.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei