Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Alessandro Profumo a fost desemnat "European Business Leader of the Year"

Alessandro Profumo a fost desemnat "European Business Leader of the Year"

Alessandro Profumo a fost premiat ieri, la Londra, cu titlul de "European Business Leader of the Year" de catre CNBC Europe, pentru crearea si dezvoltarea celor mai bune strategii de afaceri in economia globala, informeaza un comunicat din partea Unicredit Group.

Profumo a fost premiat pentru rezultatele obtinute in extinderea operatiunilor bancare in Europa Centraa si de Est. Membrii juriului au evaluat rezultatele sale intr-o varietate de domenii, printre care se numara si performanata finaciara, management, inovatie, metode business.

Alessandro Profumo a declarat:"As dori sa dedic acest important premiu celor 140,000 de colegi de la Unicredit Group, din cele 20 de tari europene in care functionam.Acum nu mai mult de un an realizam cea mai mare fuziune peste granite din Europa in sectorul financiar.Profesionalismul oamenilor nostri, si dorinta lor de a imbratisa schimbarile si provocarile ne conduc spre excelente rezultate in business."

Aceste premii au fost create pentru a-i distinge pe acei indivizi care se remarca prin modul in care conduc un business.Premiile anuale, oferite de CNBC Europe, se bazeaza pe nominalizari si aprecieri independente ale grupurilor CEO.

Profumo a fost ales de o comisie de jurati care a inclus castigatorii EBLA 2006, Dr. Klaus Kleinfeld (Business Leader of the Future), Niklas Zennstrom (Entrepreneur of the Year), Sean Meehan, profesor de marketing la IMD Lausanne si Frederick Kempe, presedinte al Atlantic Council si editor la Wall Street Journal Europa.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 862 ori