UniCredit asteapta imbunatatirea rezultatelor in Europa Centrala si de Est, in 2013

Vineri, 19 Aprilie 2013, ora 12:06
1237 citiri
UniCredit asteapta imbunatatirea rezultatelor in Europa Centrala si de Est, in 2013

UniCredit Bank Austria se asteapta la o imbunatatire a rezultatelor in Europa Centrala si de Est (CEE) deoarece cresterea economica a regiunii o va depasi usor pe cea a zonei euro, a afirmat vineri Gianni Franco Papa, seful operatiunilor UniCredit din Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat publicatiei austriece "Der Standard", transmite Reuters.

"Chiar daca situatia nu este favorabila, ne asteptam la rezultate mai bune in acest an", a raspuns Gianni Papa la intrebarea cum va evolua anul acesta piata din Europa Centrala si de Est.

UniCredit este lider de piata in Europa Centrala si de Est, diviziile din CEE au fost responsabile pentru 70% din rezultatele pe 2012 ale grupului italian.

Papa a anuntat ca nu are in vedere achizitii dar banca va analiza oportunitatile de a cumpara active de calitate. UniCredit se va concentra mai mult pe clientii importanti si isi va majora afacerile cu companiile din Germania active in regiune.

UniCredit nu intentioneaza sa inchida niciuna din cele 2.800 sucursale din regiune dar le va restructura pentru a raspunde cererii clientilor, a adaugat seful operatiunilor UniCredit din Europa Centrala si de Est.

UniCredit Þiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, cu peste 3.900 sucursale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezultate UniCredit ECE, #rezultate UniCredit 2013 , #Rezultate financiare