Twitter are un nou look, asemanator cu cel al Facebook

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 11:17
1533 citiri
Twitter are un nou look, asemanator cu cel al Facebook

Twitter a inceput sa modifice designul profilurilor utilizatorilor incepand de marti. Acest nou design le permite utilizatorilor sa afiseze mai multe elemente personale, insa acest design seamana foarte mult cu Facebook.

Noul design le va permite utilizatorilor sa foloseasca fotografii de profil mult mai mari decat pana acum si isi pot personaliza conturile folosind imagini de coperta, potrivit Mediafax.

De asemenea, utilizatorii isi pot prezenta cele mai populare tweeturi.

Reprezentantii Twitter au anuntat pe blogul platformei ca de marti noapte au inceput sa modifice aspectul profilurilor, rearanjand elemente precum fotografia de profil si cea de coperta.

"Clipa de clipa, profilul vostru de Twitter arata lumii cine sunteti. Incepand de astazi, va fi si mai usor (si, credem noi, si mai distractiv) sa va exprimati prin intermediul unui profil nou si imbunatatit ", a declarat David Bellona, responsabil cu designul Twitter.

Noul design al conturilor utilizatorilor va fi implementat treptat, insa poate fi admirat deja pe paginile unor personalitati precum prima doamna a Statelor Unite Michelle Obama (@flotus) si cantaretul John Legend (@johnlegend), dar si pe pagina agentiei de presa franceze France-Presse (AFP).

#profil utilizatori Twitter, #look Twitter, #utilizatori facebook, #cont twitter , #stiri Twitter