Twitter a introdus un sistem de prioritizare a mesajelor din feed

Marti, 13 Mai 2014, ora 11:01
1233 citiri
Twitter a introdus un sistem de prioritizare a mesajelor din feed

Twitter va permite acum utilizatorilor sa ascunda pe newsfeed-ul lor tweeturile anumitor persoane care ii intereseaza mai putin, in timp ce raman abonati la ele, a anuntat luni reteaua sociala.

Aceasta noua functie denumita in limba engleza "Mute" /silentios/ va fi disponibila "in cateva saptamani" tuturor utilizatorilor de Twitter pe iPhone, aplicatii Android si pe site-ul twitter.com, precizeaza societatea din California pe blogul ei, citat de AFP.

"In acelasi mod in care puteti solicita notificari pentru a nu pierde niciun tweet de la conturile favorite urmarite, puteti acum aplica pentru a ascunde utilizatorii pe care doriti sa-i urmariti mai putin", explica in mesaj un responsabil de la Twitter, Paul Rosania.

"+Mute+ va ofera chiar mai mult control asupra continutului pe care-l vedeti pe Twitter, permitandu-va sa eliminati activitatile unui utilizator", adauga el.

Tweeturile si re-tweeturile unei persoane plasate in functia "Mute" de catre un utilizator nu vor mai fi vizibile si nu vor mai primi nicio notificare. Persoana plasata sub "Mute" va continua in schimb sa vada tweeturile utilizatorului care a ascuns-o si va putea intotdeauna sa retrimita un tweet, sa promoveze sau sa raspunda la tweeturile acestuia.

"Utilizatorul in functia +Mute+ nu va sti ca l-ati ascuns si bineinteles ca il puteti face din nou vizibil in orice moment", mai precizeaza Twitter.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#utilizatori twitter, #aplicatii Android, #newsfeed Twitter , #stiri Twitter