Tweet-urile lui Steve Martin devin carte

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 14:00
1150 citiri
Tweet-urile lui Steve Martin devin carte
Steve Martin

Actorul si comediantul Steve Martin lucreaza la o carte bazata pe propriile postari pe Twitter, profiturile urmand sa fie folosite in scopuri caritabile.

Martin si-a anuntat viitoarea carte pe Twitter in stilul amuzant cu care si-a obisnuit fanii, relateaza Reuters. "In urma cererii absolut inexistente, in curand voi publica o carte cu tweet-urile mele. Vor fi incluse si multe dintre raspunsurile voastre! Profiturile vor fi donate."

Cartea se va numi "Cele zece, ba nu, cele noua obiceiuri, ale oamenilor foarte organizati. De fapt, cele zece". Lansarea este programata pentru vara anului 2012.

Actorul de 66 de ani a devenit un utilizator infocat al site-ului de socializare, construindu-si o baza de admiratori de peste 1,7 milioane de followeri.

Tweet-urile lui Martin au ajuns in presa in decembrie 2010, cand actorul a sustinut ca posteaza update-uri din cadrul unui proces, subiect considerat de obicei a fi confidential. Ulterior a confirmat faptul ca tweet-urile erau false si constituiau o parodie.

Ultima carte a actorului, roman numit "Obiectul frumusetii", a fost publicata in 2010, intrand in lista de bestsellere a New York Times.

#steve martin twitter, #Steve Mmartin carte, #retea sociala , #stiri Twitter