Top 7: Aplicatii mobile "must-have" pentru manageri

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 18:14
3275 citiri
Top 7: Aplicatii mobile "must-have" pentru manageri

iPhone-urile pot deveni cele mai bune instrumente de business daca au aplicatiile potrivite. Specialistii de la inc.com recomanda 7 aplicatii mobile pe care orice businessman ar trebui sa le foloseasca.

Dropbox

Pentru un trasfer facil de fisiere, Dropbox este varianta potrivita.

Iti sincronizeaza instantaneu datele intre calculator, laptop si telefon prin intermediul internetului intr-o limita initiala de 2 GB care se poate extinde pana la 10 GB gratuit.

Eticheteaza un document ca favorit si il poti accesa fara conexiune la internet

Poti sa creezi subfoldere private pe care le poti accesa de pe orice device unde ai instalat Dropbox.

GroupMe 

Lansata in august, aplicatia permite utilizatorilor sa organizeze grupuri de contact din telefon pentru a trimite mesaje text.

De asemenea, GroupMe permite utilizatorilor crearea unei conferinte cu anumite grupuri prin apelarea unui numar special.

Pentru un manager, este instrumentul perfect de a transmite informatii instantaneu tuturor angajatilor printr-un simplu mesaj sau printr-o conferinta telefonica. Aplicatia este gratuita.

PDF Expert

Aplicatia permite vizionarea si descarcarea fisierelor PDF pe iPad.

Utilizatorii pot adauga text la fisierele descarcare sau isi pot desena anumite insemnari in text.

Pentru manageri, aceasta aplicatie ofera marele avantaj de a putea semna contracte fara a fi prezenti la birou.

Iti poti descarca PDF Expert pentru doar 4,99 $.

Yammer 3.0

Serviciul, descris de manageri ca “Twitter pentru business”, te ajuta sa-si creezi grupuri de discutie cu angajatii tai.

Noua versiune permite comunicarea in timp real  a managerilor cu angajatii si posibilitatea unui schimb de link-uri si documente.

Marele avantaj e ca informatiile postate sunt confidentiale. Totul se petrece in reteaua selectata de tine.

Yammer este o aplicatie ce poate fi descarcata gratuit, dar exista si varianta platita cu mai multe functionalitati, pentru doar 3 $/ luna pentru fiecare user.

OmniFocus

Castigator al Apple Design Award 2008 pentru cea mai buna aplicatie mobile pentru productivitate, OmniFocus iti tine evidenta proiectelor si intalnirilor.

Actiunile sunt colorate in functie de data scadenta.

Sectiunea Forecast iti arata principalele task-uri pe care le ai de indeplinit pentru saptamana ce va urma. O poti achizitiona pentru doar 39,99 $.

Kik Messenger

Noua aplicatie este o alternativa la Yahoo Messenger Mobile si este disponibila pentru iPhone si Android.

Kik Messenger ia ce e mai bun de la Google Talk si BlackBerry Messenger si livreaza un serviciu de instant Chat care permite utilizatorilor sa trimita meaje instant pe platforme smartphone diferite. Aceasta aplicatie poate fi instalata gratuit pe iPhone-ul tau.

TripIt

O aplicatie exclusiv pentru managerii care calatoresc mult.

Trebuie doar sa trimiti un email cu planurile de calatorie, iar Tripit iti face orarul in asa fel incat sa nu intarzii pentru decolare, iti da harta aeroportului si a orasului, punctele de interes din orasul destinatie si cum se ajunge la ele.

Versiunea de baza este gratuita, insa pentru optiunea Group Manager, costul este de 399 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#angajati, #aplicatii mobile, #business, #e-mail, #iphone, #manager, #mesaje , #stiri Twitter