SUA lanseaza Twitter in limbile chineza, rusa si hindi

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 23:36
1642 citiri
SUA lanseaza Twitter in limbile chineza, rusa si hindi

Statele Unite vor lansa conturi in chineza, rusa si hindi pe Twitter, la cateva zile dupa ce au creat conturi in araba si persana pentru a comunica direct cu locuitorii din Orientul Mijlociu, a anuntat, marti, secretarul de Stat, Hillary Clinton, transmite Mediafax.


Intr-un discurs privind libertatea pe Internet, la Universitatea George Washington, Hillary Clinton a declarat ca Statele Unite sunt "hotarate sa continue sa discute cu popoarele din intreaga lume".

"Saptamana trecuta, am lansat conturi Twitter in araba si persana, care se adauga celor pe care le aveam deja in franceza si spaniola", a declarat sefa diplomatiei americane, potrivit unei copii a discursului. 

"Vom face acelasi lucru in chineza, rusa si hindi", a adaugat ea, referindu-se la site-ul de microbloguri, care a jucat un rol important in recentele manifestatii din Egipt.

Hillary Clinton s-a referit la China, Cuba, Iran, Birmania, Siria si Vietnam, ca fiind tari unde Internetul este cenzurat sau unde accesul sau est limitat.

#cont twitter in chineza, #cont, #twitter, #internet, #SUA, #comunicare online , #stiri Twitter