Smartphone-uri cu platforma Android de la Huawei

Luni, 30 August 2010, ora 13:50
2298 citiri
Smartphone-uri cu platforma Android de la Huawei

Huawei lanseaza in aceasta toamna pe piata romaneasca o linie extinsa de telefoane mobile, bazata pe sistemele de operare Android. cel mai important fiind modelul U8800, cu filmare HD, multi-touch, viteza de download de pana la 14 Mbs si intreaga gama de aplicatii a sistemului de operare Android de la Google.

"Vorbim de tehnologie de ultima ora, la preturi la fel de interesante ca si specificatiile”, spune Jeff Wang, Country Manager Huawei pe Romania.

„Practic, un smartphone decodat, bazat pe Android, capabil sa lucreze in orice retea, este un gadget de calitate pe care si l-ar dori multi dintre cei care indragesc acest sistem”, adauga el.

Oferta din aceasta toamna va cuprinde trei directii: terminale de tip smartphone, destinate clientilor in cautare de specificatii complete in materie de internet, mail si aplicatii profesionale, terminale de fashion, dedicate tinerilor pasionati de retele de socializare si mesagerie text, precum si terminale cu capabilitati dual-sim, dedicate utilizatorilor care au doua abonamente si vor sa comunice cu cele mai bune costuri.

Modelul U8300, face parte din categoria telefoanelor cu platforma Android, insa cu o tastatura QWERTY extrem de practica, ecran tactil si client integrat de Facebook si Twitter

#smartphone, #android, #huawei , #stiri Twitter