Schwarzenegger face licitatii pe eBay, pentru a acoperi deficitul Californiei

Vineri, 28 August 2009, ora 11:52
1046 citiri
Schwarzenegger face licitatii pe eBay, pentru a acoperi deficitul Californiei

Intreprinzator, guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, nu se lasa ingenuncheat de criza, ci gaseste o metoda de a face rost de bani pentru statul pe care il conduce. Astfel, Terminatorul tine o licitatie pe eBay, invitand internautii sa-si aleaga cate ceva din cele 6.000 de obiecte expuse. 

Pentru a fi sigur ca incasarile nu vor fi mici, Schwarzenegger si-a pus semnatura pe multe dintre obiectele licitate, de la masini la computere sau binocluri, relateaza The Telegraph.

Licitatia tine doua zile, vineri si sambata, iar suma pe care guvernatorul spera sa o obtina este de 26 de miliarde de dolari, pentru a acoperi din deficitul pe care il are bugetul Californiei.

Cumparand obiectele licitate, californienii si alti americani sau oameni de bine pot da o mana de ajutor la micsorarea deficitului bugetar, avand prilejul sa-si demonstreze si patriotismul.

Insusi Schwarzenegger a scris pe Twitter, saptamana trecuta, inainte de marea licitatie: "Abia astept sa vand masinile cu autograf si sa fac ceva bani pentru California".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Schwarzenegger , #licitatii, #eBay, #Califonia, #guvernator, #deficit , #stiri Twitter