Romanian IT&C Security Forum: Afla totul despre siguranta afacerii tale

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 20:07
1471 citiri
Romanian IT&C Security Forum: Afla totul despre siguranta afacerii tale

Sony, Google, Twitter, Citi Bank si chiar Fondul Monetar International au fost victimele catorva dintre cele mai mari atacuri cibernetice pe care hackerii le-au pus la cale in 2011. Securitatea IT este esentiala in orice business, iar daca vrei sa iti protejezi afacerea, cel mai bine ar fi sa te informezi despre tot ce inseamna servicii de securitate impotriva crimei cibernetice.

Afacerile sunt tot mai expuse la riscul de a fi victima atacurilor cibernetice, tocmai de aceea evenimentul Romanian IT&C Security Forum vine in sprijinul companiilor care vor sa se informeze in legatura cu dinamica pietei globale de securitate.

Astfel, la data de 11 octombrie, ora 09.00 la Hotel Crowne Plaza in Sala Mongolia vor fi prezenti reprezentanti ai organismelor oficiale si ai asociatilor profesionale din domeniu. In plus, vei putea sta de vorba cu IT manageri, ingineri de sistem, consultanti independenti de specialitate, cu furnizori de sisteme si solutii de securitate IT si alti oameni din domeniu.

Participand la eveniment te vei informa in legatura cu dinamica pietei globale de securitate, vei intelege care sunt noile tendinte de protectie a companiei contra cybercrimei si iti vei forma o imagine de ansamblu asupra ofertei de pe piata de produse si seervicii de securitate IT, potrivit comunicatului KPMG Romania si Finmedia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atacuri cibernetice, #crime cibernetice, #hackeri romania, #securitate it , #stiri Twitter