Pulsul Twitter: Un site ofera date despre cele mai dezbatute subiectele pe reteaua de socializare

Miercuri, 06 August 2014, ora 13:27
1378 citiri
Pulsul Twitter: Un site ofera date despre cele mai dezbatute subiectele pe reteaua de socializare

Twitter este una dintre cele mai populare retele de socializare la nivel mondial, fiind folosita inclusiv de persoane si institutii oficiale. In ce tara sau pe ce continent este cel mai des utilizata reteaua Twitter si ce subiecte sunt abordate in mesajele distribuite pe Twiter se pot vedea acum pe tweetping.net, un site care ofera o harta online ce arata in timp real activitatea pe reteaua Twitter pe intregul mapamond, scrie agentia DPA.

Odata conectat la tweetping.net, se acceseaza harta online care indica pulsul Twitter pe glob, oferind in timp real informatii despre continentele sau statele in care serviciul Twitter este cel mai accesat.

Twitter este un fenomen de masa in Japonia, Asia de Sud, Turcia sau state de pe coasta de est a Americii de Sud. In Europa, cetatenii din statele din vestul continentului sunt cei mai prezenti pe Twitter, insa in Germania sunt distribuite cele mai putine mesaje pe aceasta retea.

In SUA, Twitter este accesat mult mai mult pe coasta de est decat in vestul Statelor Unite, unde gradul de accesare este mai mare in marile orase.

Reteaua de socializare Twitter a fost lansata in 2006 si este una din cele mai populare la nivel mondial, iar proiectul tweetping.net este realizat de dezvoltatorul IT Franck Ernewein si lansat la inceputul anului 2013, potrivit dailymail.co.uk.

#retea socializare Twitter, #utilizatori twitter, #portal activitate Twitter , #stiri Twitter