Printul Harry "uraste" Twitter, dar ii recunoaste utilitatea

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 08:28
1226 citiri
Printul Harry "uraste" Twitter, dar ii recunoaste utilitatea

Printul Harry a declarat luni ca 'uraste' Twitter. Afirmatia a fost facuta la o intalnire cu elevi instruiti sa promoveze pe retelele de socializare 'Invictus Games', competitie sportiva pentru militari raniti, informeaza marti presa britanica, preluata de AFP.

"Imi este foarte greu sa scriu pe Twitter despre jocuri sau despre alte lucruri la care tin din moment ce urasc Twitter din cauza riscurilor de invadare a vietii private pe care le poate presupune - cred ca va dati seama la ce ma refer", a spus el in cadrul vizitei la o scoala londoneza.

Printul Harry s-a intalnit cu circa 60 de elevi instruiti in privinta retelelor de socializare, care au invatat sa comunice despre 'Invictus Games', competitie internationala la care participa militari raniti, handicapati si bolnavi, organizati intr-o asociatie patronata de fiul cel mic al printului Charles.

Desi are rezerve in a utiliza personal Twitter, printul Harry i-a incurajat pe tineri sa recurga la orice forma de comunicare pentru a promova aceste jocuri internationale, recunoscand utilitatea retelelor de socializare.

"Incercati sa faceti cat mai mult zgomot, sa provocati cat de mult entuziasm se poate fata de aceasta competitie...si va promit ca nu veti regreta; va fi cel mai incredibil weekend din viata voastra", a spus printul. "Sper ca toti vor sustine Invictus Games. Este o ocazie minunata de a sustine si de a multumi celor care ne-au dat atat de mult", a adaugat Harry, care a postat in mod exceptional un mesaj pe contul Twitter al jocurilor, pe 15 mai.

Peste 400 de militari (barbati si femei) raniti, handicapati sau bolnavi din 14 tari - printre care Canada, Irak, Estonia si Italia - vor participa la competitia sportiva organizata la Londra, intre 10 si 14 septembrie 2014.

#Printul Harry, #retea socializare Twitter, #competitie internationala militari , #stiri Twitter