Premiera in familia regala britanica. Printul Edward isi deschide cont pe Twitter

Marti, 09 Iulie 2013, ora 11:43
1571 citiri
Premiera in familia regala britanica. Printul Edward isi deschide cont pe Twitter

Printul Andrew a devenit primul membru al familiei regale britanice care si-a deschis cont pe Twitter.

Astfel, fiul reginei Elizabeth a II-a foloseste aceasta platforma de microblogging utilizand adresa - TheDukeOfYork, informeaza accesshollywood.com.

La doar cateva ore dupa deschiderea contului sau, luni, printul Andrew avea deja peste 10.000 de followeri - insa a primit deja si cateva comentarii abuzive de la unii dintre acestia.

Printul Andrew a luptat ca pilot de elicopter in marina regala britanica si a lucrat ca ambasador britanic in domeniul afacerilor. El urmareste pe Twitter diverse fundatii de caritate, organizatii artistice, dar si Hunstanton Golf Club.

Deocamdata, printul britanic nu urmareste contul de Twitter al fostei sale sotii, Sarah Ferguson, care utilizeaza adresa -SarahTheDuchess.

Casa regala britanica are doua conturi oficiale pe Twitter, insa printul Andrew este primul membru al familiei regale care foloseste in mod individual aceasta platforma de microblogging.

Intrebat despre acele comentarii abuzive la adresa printului Andrew, purtatorul de cuvant al palatului regal britanic a spus ca ducele de York este "un campion al libertatii de expresie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#twitter Printul Edward, #familia regala britanica Twitter, #personalitati Twitter , #stiri Twitter