Peste 1,2 miliarde de mesaje, transmise prin intermediul Twitter in ianuarie

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 09:16
1323 citiri
Peste 1,2 miliarde de mesaje, transmise prin intermediul Twitter in ianuarie

Peste 1,2 miliarde de mesaje au fost transmise prin intermediul retelei de microblogging Twitter in luna ianuarie, potrivit datelor colectate de compania de cercetare Pingdom.

In plus, Twitter l-a angajat pe fostul director financiar al Pixar, Ali Rowghani, ceea ce indica faptul ca responsabilii platformei vor ca aceasta sa devina profitabila, informeaza Mediafax.

Potrivit Brand Republic, Rowghani se va alatura echipei Twitter, pe pozitia de Chief Financial Officer, in luna martie, dupa ce a lucrat anterior pentru Pixar, studioul de animatie parte a Walt Disney.

Statisticile Pingdom indica faptul ca utilizatorii platformei au transmis prin intermediul acesteia 1,2 miliarde de mesaje in ianuarie, in crestere de la un miliard de mesaje in decembrie.

Aceste date statistice confirma declaratiile facute, luna trecuta, de fondatorul Twitter, Evan Williams, care a negat ca utilizarea platformei de microblogging ar fi in scadere.

Intr-un material publicat pe propriul blog, Pingdom precizeaza ca s-au publicat circa 40 de milioane de "tweet"-uri pe zi pe Twitter in decembrie, un numar mult mai mare decat in lunile anterioare.

In plus, datele colectate de Pingdom arata ca anul 2009 a fost unul de crestere exploziva pentru Twitter.

Compania mai mentioneaza ca, in ianuarie 2010, s-au trimis in reteaua Twitter circa 39,5 milioane de tweet-uri pe zi si previzioneaza ca aceasta crestere va continua, urmand sa se inregistreze un total de 1,4 miliarde de mesaje transmise pe platforma de microblogging in februarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mesaje, #twitter , #stiri Twitter