Hackerii pandesc la usile Facebook si Twitter. Vezi pericolele

Luni, 06 Iunie 2011, ora 01:34
1614 citiri
Hackerii pandesc la usile Facebook si Twitter. Vezi pericolele

O noua bresa de securitate a retelelor de socializare Facebook si Twitter, cauzata de o aplicate Android, produce dureri de cap utilizatorilor. Hackerii pot fura datele confidentiale ale conturilor private. 

Astfel, utilizatorii Facebook si Twitter se confrunta cu o noua bresa de securitate de la o aplicatie Android, care permite oricui sa sparga conturile de pe retelele de socializare de pe o retea WiFi, informeaza The Australian.

Dezvoltatorul aplicatiei FaceNiff, Bartosz Ponurkiewicz, spune pe site-ul sau ca aplicatia este folosita doar pentru scopuri educationale si indeamna utilizatorii sa nu o instaleze ilegal, in tara lor.

FaceNiff permite unui smartphone ce utilizeaza Android sa detecteze conturile de Facebook sau Twitter nesecurizate, de pe aceeasi retea WiFi, realizate de pe un desktop sau de pe un laptop, ce folosesc un browser standard.

Aplicatia are un risc major de securitate, deoarece permite accesul hackerilor la informatiile private ale utilizatorilor si cele ale tuturor prietenilor. Hackerii pot fura toate informatiile cu caracter personal.

#aplicatie android, #facebook, #hackeri, #retele sociale, #twitter , #stiri Twitter