Twitter cumpara Summify din Romania

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 13:43
1661 citiri
Twitter cumpara Summify din Romania

Twitter achizitioneaza Summify, o aplicatie dezvoltata in Romania, care permite utilizatorilor sa creeze propria pagina de stiri, pe care mai apoi sa o impartaseasca pe retelele sociale.

"Viziunea Summify pe termen lung a fost inca de la inceput sa puna oamenii in contact prin stirile cele mai relevante pentru ei, intr-o maniera cat mai eficienta din punctul de vedere al timpului. Intrucat sute de milioane de oameni din intreaga lume folosesc Twitter, am realizat ca este cea mai buna platforma in care sa ne punem in valoare viziunea, la o scara globala.

Din moment ce Twitter impartaseste aceeasi viziune cu noi, alaturarea la companie ni s-a parut perfect naturala", scriu reprezentantii Summify pe blogul oficial al firmei, citat de Inquirer.

Anuntul "tradeaza" entuziasmul romanilor: "Suntem extrem de incantati sa va anuntam ca Summify a fost cumparat de Twitter. Nici noua nu ne vine sa credem", se arata pe blogul Summify.

Aplicatia scana, pana de curand, mai multe surse, inclusiv Facebook si Google+, insa Summify a inceput sa dezactiveze deja cateva caracteristici, nu mai accepta logari si urmeaza sa se inchida in urmatoarele saptamani. O noua aplicatie Summify va fi dezvoltata, si se va concentra exclusiv asupra Twitter, scrie San Francisco Gate.

#Twitter cumpara Summify, #Summify Romania, #achizitii Twitter , #Investitii