Nu ai planuri de Pasti? Vezi ofertele de zboruri last-minute

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 14:45
2001 citiri
Nu ai planuri de Pasti? Vezi ofertele de zboruri last-minute

Nu ti-ai planificat inca vacanta de Pasti? Companiile aeriene au venit cu oferte de zbor last-minute, special create pentru cei care se hotarasc in ultimul moment.

Cu toate ca majoritatea romanilor par a fi precauti in momentul in care isi planuiesc vacanta, ofertele companiilor aeriene par a fi tentante.

Potrivit consultantului in turism, Traian Badulescu, ofertele last minute nu sunt varianta preferata de romanii aflati in cautarea unei vacante. Cei mai multi romani nu profita nici de oferte de ultim moment, nici de early booking, rezervandu-si vacantele cu aproximativ o luna si jumatate inainte, doar 15-20% dintre turistii romani profitand de ofertele last minute.

"Romanii au inceput sa invete ce inseamna early booking. Pe segmentul last minute exista un anumit segment de turisti, cei care nu au familii sau obligatii mari. Pe early booking risti sa nu gasesti oferte pentru perioada in care ai concediu. Ofertele last minute sunt pentru nefamilisti, a declarat Traian Badulescu pentru Business24.

Daca nu ai avut timp de rezervari, iata cu ce oferte las minute vin companiile aeriene:

Wizz Air iti ofera promotii la zborurile spre "bella Italia"

In cazul in care alegi o companie low-cost, Wizz Air ti-a pregatit zboruri Bucuresti- Milano la doar 30 de euro. Pretul include taxele de aeroport, insa nu include si taxa de tranzactie si taxa de emitere. De asemenea, pretul este valabil doar pentru un bilet dus.

In capitala Italiei, ofertele sunt extrem de atractive. Un zbor dus la Roma te costa doar 20 de euro. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la cazare. Marile hoteluri din Roma te asteapta cu usile deschise.

Te tenteaza o vacanta in romantica Venetie? Preturile nu sunt exagerate. Pentru doar 40 de euro, in aproximativ trei ore te poti plimba cu gondola pe strazile Venetiei.

Blue Air

Daca alegi compania Blue Air, aici preturile unui zbor last-minute varieaza intre 20-40 de euro. Pentru o calatorie Bucuresti-Napoli va trebui sa scoti din buzunar 20 de euro, in timp ce un zbor in Bologna te va costa 30 de euro.

De asemenea, oferta promotionala de la Blue Air iti pune la dispozitie zboruri catre Catania, asa-numitul "oras de sub lava". Situat la umbra vulcanului Etna, orasul iti va pune la dispozitie in mica ta excursie numeroase obiective turistice in stil baroc. Odata ajuns in Catania, nu trebuie sa omiti Fantana Elefantului, opera a arhitectului Vaccarini.

Pretul unui zbor dus in Catania este de 35 de euro prin Blue Air.

AlItalia

De Pasti, compania a pregatit promotii pentru cinci destinatii europene: Roma, Milano, Napoli, Bologna si Pisa. Astfel, un zbor la Roma porneste de la 65 de euro in timp ce zborul la Milano, capitala modei te va costa 75 de euro. Tot in Italia, la Pisa, compania ofera zboruri dus cu 95 de euro.

Cel mai ieftin zbor in aceasta perioada pe care il ofera AlItalia este Bologna, care te va costa 45 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#zboruri ieftine Italia, #zboruri low cost, #zboruri companii low cost, #promotii companii aeriene Pasti , #Zbor avion