Ioan Niculae si-a cumparat primul avion. Vezi pretul

Duminica, 12 Iunie 2011, ora 13:47
1791 citiri
Ioan Niculae si-a cumparat primul avion. Vezi pretul

Compania Inter Aviation, din grupul InterAgro, detinut de omul de afaceri Ioan Niculae, a cumparat un avion business jet, cu 14 milioane dolari, primul al operatorului de taxi aerian, anunta Mediafax.

Inter Aviation a prezentat noua achizitie, duminica, la aeroportul Bucuresti Baneasa.

Directorul general al Inter Aviation, Octavian Pita, a declarat pentru MEDIAFAX ca avionul are un pret de catalog de circa 16 milioane dolari, discount-ul acordat fiind de aproximativ doua milioane dolari.

Compania aero taxi de business va opera, de la sfarsitul lunii iunie, si un elicopter, cumparat din Marea Britanie la un pret apropiat de cel al avionului.

Inter Aviation vizeaza o flota compusa din trei avioane business jet si unul sau doua elicoptere.

Al doilea avion va fi achizitionat la toamna, iar cel de-al treilea in 2012, potrivit directorului general al companiei.

In luna mai Ioan Niculae a declarat agentiei MEDIAFAX ca noua firma va opera, pe langa aparate proprii, un avion care va fi achizitionat de Gigi Becali.

Inter Aviation este detinuta de fiica lui Niculae, Adina Niculae, cu 51% din titluri, restul fiind in proprietatea InterAgro.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#ioan niculae, #avion ioan niculae, #pret avion , #Zbor avion