Aerosky.ro - o noua platforma de rezervari online bilete de avion

Marti, 24 Februarie 2015, ora 10:38
2504 citiri
Aerosky.ro - o noua platforma de rezervari online bilete de avion

Domeniul serviciilor in turism trebuie sa fie adaptat cerintelor consumatorului - iata un aforism pentru orice business care se doreste a fi de succes.

Desi piata din Romania este relativ tanara in materie de servicii de travel online, exista un trend ascendent. Astazi, poti rezerva bilete de avion online, hoteluri online sau o masina care sa te astepte in aeroport, la sosire. Platforma de rezervari online aerosky.ro este cel mai nou serviciu al agentiei Aerocenter care si-a dorit sa vina in intampinarea clientilor sai cu o modalitate simpla si rapida de rezervare si achizitionare a biletelor de avion.

De ce s-a gandit Aerocenter sa-si extinda vanzarile de bilete de avion si in mediul online, din moment ce exista pe piata de 15 ani si are o buna reputatie pe piata serviciilor de travel atat la nivel local, cat si la nivel national? Pentru ca, sa rezervi un bilet de avion online, este o experienta care te scuteste de timp. Este foarte comod sa stai acasa in fotoliul tau sau la birou si sa cauti bilete de avion ieftine catre Rio de Janeiro, de exemplu, sau spre orice destinatie oricat de indepartata.

Ce spun studiile de piata despre serviciile de travel online

Potrivit Daedalus Millward Brown, intr-un studiu realizat in 2014, ponderea romanilor care cumpara produse si servicii online a crescut. Desi topul este sustinut de plata facturilor de utilitati (42,8%), imbracaminte si incaltaminte (37,8%) si elctronice (37,4%), rezervarile de bilete de avion detin un procent de 10,4%, inaintea produselor spotive si a celor din categoria muzica/filme, acestea reprezentand majoritatea serviciilor turistice vandute online in Romania.

Cum functioneaza sistemul de rezervari aerosky?

Platforma de rezervari are in spate cea mai moderna si mai noua tehnologie, deci rezervarile si plata se fac in conditii de siguranta, de pe calculator sau de pe orice device mobil ca telefon mobil sau tableta.

Ceea ce este avantajos este faptul ca zborurile afisate sunt in timp real, deci stii sigur ca ai in fata toate zborurile si toate companiile aeriene care au zboruri spre destinatia dorita, in intervalul de timp ales. Desigur ca exista si varianta de calendar cu date flexibile, unde sunt afisate cele mai ieftine zboruri din luna respectiva, astfel, daca nu esti conditionat de o data anume de dus sau intors, poti alege cea mai ieftina varianta de zbor.

Motorul de cautare are in spate ofertele a sute de companii aeriene, atat de linie cat si low cost, astfel ca se pot rezerva si bilete de avion low cost. La cursele de linie, rezervarea poate fi mentinuta fara plata un interval de timp, intre 24 si 72 de ore de regula (mai exista si exceptii, la ofertele Promo care sunt cu vanzare pe loc sau Instant purchase), insa la zborurile low cost locul rezervat se plateste imediat cu cardul. Desigur ca legatura pentru plata cu cardul este securizata, dar pentru cei neobisnuiti sa achite cu cardul la distanta, exista si metodele clasice, transferul bancar, depunere in cont la sediul bancii sau la agentie.

Este mult mai usor sa implementezi un serviciu de rezervari online bilete de avion dupa ce ti-ai facut o reputatie pe piata. Oamenii au in acest fel siguranta si increderea ca in spatele acestui motor de cautare se afla tot oameni, pe care i-au cunoscut sau pe care pot oricand sa-i cunoasca, venind la sediul agentiei din Cluj-Napoca.

Oamenii, mai tari ca motoarele

Oamenii raman pana la urma cea mai mare resursa a unei companii in general si a unei agentii de turism, in special. Motorul de cautare si rezervare a biletelor de avion este simplu si usor de utilizat, insa in caz de asistenta, tot agentii de ticketing sunt salavatorii!

Aerosky.ro are in spate o echipa de profesionisti in ticketing, cu experienta de la 10 la 20 de ani in domeniu. Dincolo de aceasta experienta vasta, acestia fac cursuri specializate pentru a fi la curent cu noutatile in domeniu si pentru a deslusi toate tainele din spatele acestui sistem de rezervari complex.

Cunostintele pe care le are un agent de ticketing sunt o adevarata mina de aur: acesta stie perfect cum se tarifeaza un bilet pentru a obtine cel mai bun pret la biletul de avion, in functie de parteneriatele intre companiile aeriene, ce tarife se aplica la o anumita piata, iti poate da detalii despre escala tehnica sau sfaturi despre cum sa rezervi zborurile low cost.

Un sistem automat nu va reusi sa tina locul oamenilor experimentati, care au inspiratie, sfaturi si intuitie, astfel ca, desi nu se vede, echipa din spatele sistemului este la fel de importanta.

Concluzionand, atunci cand cea mai moderna tehnologie pe care se bazeaza un motor de cautare online se combina cu o echipa de profesionisti in ticketing, rezultatul nu poate fi decat remarcabil.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#bilete avion online, #platforma bilete avion, #bilete avion ieftine , #Zbor avion