Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Udrea plateste 80.000 euro pentru 6 spoturi TV

Udrea plateste 80.000 euro pentru 6 spoturi TV

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va plati 80.000 de euro, fara TVA pentru producerea a sase spoturi TV de promovare a turismului romanesc, potrivit Mediafax.

 

Finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional, "Crearea unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national".

Fiecare spot va avea intre 20 si 30 de secunde si va reflecta unul dintre cele sase produse care au stat la baza construirii brandului turistic: circuite culturale, turism in natura, turism rural, city breaks, turism activ si de aventura, turism balnear si de intretinere.

De asemenea, spoturile vor evidentia elementele de diferentiere a Romaniei ca destinatie turistica, stabilite in urma cercetarilor: natura intacta, autenticitatea si mostenirea culturala unica.

In evaluarea ofertelor se vor avea in vedere atat criteriul tehnic, cat si cel economic, dupa metoda cost/calitate. Ponderea punctajului tehnic este 40%, iar punctajul financiar va conta in proportie de 60%.

Valoarea estimata a achizitiei este de 80.000 Euro, fara TVA, iar procedura de atribuire este cererea de oferte.

Firmele interesate pot depune documentatia de participare pana la 31 ianuarie, cand va avea loc si deschiderea ofertelor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1456 ori