Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanii, atrasi la Targul de Turism cu promisiunea unor vacante gratuite

Romanii, atrasi la Targul de Turism cu promisiunea unor vacante gratuite

Organizatorii Targului de Turism ce se va desfasura in Bucuresti intre 29 martie si 1 aprilie incearca sa atraga cit mai multi vizitatori, cu tombole care pune in joc excursii in Grecia, Egipt, Bulgaria, Tunisia sau in statiuni turistice romanesti.

La Targul de Turism care se deschide joi, 29 martie, vor participapeste 300 de firme din 20 de tari. Vizitatorii Targului vor participa, pe baza biletului de intrare, la o tombola cu premii cum ar fi sejururi gratuite in statiuni din tara si strainatate sau cursuri de calificare in meseria de agent turism-ghid turism.

Targul de Turism al Romaniei este structurat pe trei sectiuni: sectiunea comerciala - pavilioanele 13-14-15-18 (agentii de turism si turoperatori), sectiunea turism intern -pavilionul 16 (hoteluri, pensiuni, turism balnear, turism rural, institutii de turism din Romania) si Sectiunea internationala -pavilionul 17 (participari oficiale, colective si individuale din strainatate).

In premiera, Targul de Turism al Romaniei se va desfasura, in paralel, cu Targul International de Bunuri de Larg Consum - TIBCO si cu Expo Sport si Agrement, in pavilioanele 1, 12, 21, 26 si 28 si platformele 1, 17 si 18.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 777 ori