Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum se promoveaza turismul online, la eTravel Conference

Cum se promoveaza turismul online, la eTravel Conference
eTravel Conference, evenimentul dedicat promovarii online in industria turismului va avea loc pe 16 octombrie, la Crowne Plaza Hotel Bucuresti.

Conferinta se adreseaza atat agentiilor de turism, cat si hotelurilor si pensiunilor, care doresc sa afle noi strategii de e-commerce si promovare online pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor, managementul crizelor de imagine in industria turismului si ultimele tendinte din industrie.

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Matthias Hautli (Consultant si Business Manager, Kohl & Partner Viena), Alin Nicolae Burcea (Presedinte, Paralela 45); Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR) si Bogdan Stanciu (Owner, General Manager, Bit Soft).

In prima parte a zilei, evenimentul include doua sesiuni de conferinte, iar dupa-amiaza se vor desfasura in paralel trei seminarii specializate.

In cadrul celor doua conferinte se vor prezenta oportunitatile si tendintele actuale din industria turismului, strategii de optimizare a costurilor destinate promovarii online, tactici de prevenire a crizelor si de gestionare a acestora, dar si instrumente utile in comunicarea online, pe care furnizorii de servicii turistice le pot folosi pentru a fideliza clientii.

In partea a doua a zilei, evenimentul va include trei seminarii specializate ce ofera informatii avansate participantilor.

Seminarul Online Communication How to se adreseaza celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostiinte despre metodele de promovare online in industria turismului.

Participantii vor avea ocazia sa afle de-a lungul celor doua sesiuni noi tactici de marketing, de relatii publice si comunicare online in turism, dar si strategii de promovare in social media & mobile.

Cel de-al doilea seminar, Digital Marketing Optimization, destinat celor care vor sa aprofundeze metodele de promovare prin intermediul marketingului digital, va aborda urmatoarele teme: website optimization, search optimization, optimizarea conversiilor, optimizarea e-mail marketing si optimizarea Facebook.

Seminarul Hotel Distribution va aduce in prim plan cele mai benefice moduri de distributie online a unitatilor de cazare, programe de fidelizare a clientilor si de comunicare online, solutii cheie pentru manageri.

Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.2013.etravelconference.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2196 ori