Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Turismul de afaceri este viitorul turismului romanesc

Turismul de afaceri este viitorul turismului romanesc

Turismul de afaceri este viitorul turismului romanesc, a declarat, pentru Agentia Nationala de Presa Rompres, Dragos Raducan, secretar general al Federatiei Patronatelor din Turism.

"Romani in Romania" este un program pe care Federatia Patronatelor din Turism l-a lansat, anul trecut, in scopul promovarii turismului intern. "Romanii au ajuns sa cunoasca mai bine alte destinatii turistice din afara granitelor tarii. Este datoria noastra sa promovam turismul intern asa cum facem cu cel extern. Cred ca turismul de afaceri este viitorul turismului", sustine secretarul general al FPTR.

Programul consta in organizarea de manifestari comune, care sa reuneasca ziaristi, reprezentanti ai agentiilor de turism cat si ai agentilor economici din turism, in diferite zone ale tari.

Ultimul Infotour, care a avut loc la sfarsitul acestei saptamani, a fost destinat turismului de afaceri. Au fost vizitate locatii de pe Valea Prahovei-Rucar-Bran, care ofera logistica necesara organizarii de simpozioane, cursuri de pregatire profesionala, conferinte, intalniri ale oamenilor de afaceri imbinand astfel latura profesionala cu cea recreativa. Cunoscuta numai ca o zona turistica de agrement, zona Valea Prahovei -Rucar -Bran a demonstrat ca poate sa fie si o zona a turismului de afacerii, noua baza materiala dezvoltata in ultimii doi ani oferind aceasta posibilitate la standarde europene.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1144 ori