Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tarifele pe Litoral raman neschimbate in sezonul estival 2007

Tarifele pe Litoral raman neschimbate in sezonul estival 2007

Tarifele la hotelurile de pe Litoralul romanesc vor ramane neschimbate in acest an, tour-operatorii dorind sa creasca numarul de turisti strani si romani care vor vizita in acest an litoralul, a declarat joi, pentru ROMPRES, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu.

"Cu exceptia hotelurilor care au facut investiti masive, preturile vor ramane la acelasi nivel in acest an deoarece s-a dorit egalizarea pretului cu calitatea serviciilor", a spus Daniel Vasilescu.
Tour-operatorii se asteapta la o crestere a numarului turistilor straini si romani in acest sezon estival.

"In aceasta perioada cererea pentru pachete pe litoral a crescut cu 50 la suta comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si de aceea ne asteptam la o crestere, dar este inca prematur sa dam procente", a explicat secretarul general FPTR, Dragos Raducan.

Numarul de turisti din Romania care isi vor petrece vacanta pe litoral ar putea creste in acest an si datorita vremii foarte calde care se anunta, dar si pentru ca veniturile populatiei s-au majorat. De asemenea, in ceea ce priveste numarul de turisti straini, acesta ar putea creste deoarece dupa diminuarea numarului turistilor germani, tour-operatorii au gasit alte piete favorabile, precum Franta, tarile scandinave sau Federatia Rusa.

Potrivit datelor FPTR, circa 780.00 de turisti romani si-au petrecut vacantele pe litoral in 2006, fata de 80.000 de turisti straini.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 932 ori