Romania, o destinatie tot mai interesanta pentru turistii indieni

Joi, 20 Septembrie 2018, ora 09:28
1308 citiri
Romania, o destinatie tot mai interesanta pentru turistii indieni
Foto: CC0 Creative Commons

Romania si India vor colabora in domeniul turismului, iar eventuale parteneriate romano-indiene pot viza dezvoltarea diferitelor forme de turism, cum ar fi cel de sanatate, cultural sau de business, potrivit unui memorandum semnat, miercuri, de catre ministrul roman de resort, Bogdan Trif, si ambasadorul Republicii India la Bucuresti, Thanglura Darlong.

"In baza parteneriatului, se va constitui un grup de lucru comun ce va avea intalniri periodice care vor viza schimbul de date de bune practici la nivelul celor doua institutii. Membrii grupului vor veni cu expertiza fiecarui stat in parte in ceea ce priveste organizarea si promovarea activitatii turistice din tarile partenere. Un alt obiectiv al memorandumului semnat astazi (miercuri, n.r.) urmareste atragerea de investitii pentru dezvoltarea turismului romanesc", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Turismului remis AGERPRES.

Ministrul Turismului a afirmat, in context, ca Romania este o destinatie competitiva la nivel european, cu o multitudine de resurse naturale si antropice care reprezinta atractii turistice importante pentru vizitatorii din India.

"Totodata, urmarim si oportunitatile de investitii, eventuale parteneriate romano-indiene pentru dezvoltarea diferitelor forme de turism, cum ar fi cel de sanatate, cultural sau de business", a declarat Bogdan Trif.

Romania reprezinta o destinatie de interes pentru turistii indieni, numarul acestora fiind in continua crestere in ultimii ani, precizeaza comunicatul citat. Memorandumul a fost semnat la sediul Guvernului, in prezenta premierului Romaniei, Viorica Dancila, si a vicepresedintelui Republicii India, Venkaiah Naidu.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#turism Romania India , #Turism in Romania