Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania a devenit observator in cadrul Comitetului pentru Turism al OCDE

Romania a devenit observator in cadrul Comitetului pentru Turism al OCDE
Romania a fost acceptata ca observator in cadrul Comitetului pentru Turism al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), cu ocazia sedintei Consiliului Organizatiei din data de 14 septembrie, informeaza Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT).Pentru a dobandi statutul de observator permanent in cadrul Comitetului pentru Turism al OCDE, Romania a luat parte la Roma, Italia, in perioada 22-23 iunie, la doua evenimente: masa rotunda cu tema antreprenoriat si inovare in turism si la sesiunea a 77-a a Comitetului pentru Turism.
Romania este prima tara cu calitate de observator al Comitetului pentru Turism. Alti observatori sunt Consiliul Europei si Banca Mondiala.

Devenind observator al Comitetului pentru Turism al OCDE, Romania isi intareste pozitia de tara candidata la OCDE. Candidatura Romaniei la OCDE a fost depusa in 2004.

Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 792 ori