Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programul ''o saptamana la mare'', si in septembrie

Programul ''o saptamana la mare'', si in septembrie

Programul o saptamana la mare va continua in perioada 1-15 septembrie 2006, conform unei decizii a Autoritatii Nationale pentru Turism, a Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.Aceasta decizie are ca scop o mai eficienta utilizare a capacitatilor hoteliere de pe litoralul romanesc al Marii Negre si facililitarea accesului la vacante pe litoral a unui numar sporit de persoane. Tarifele practicate pentru sase nopti cazare, fara servicii de masa, vor fi, de 99 lei/sejur la hotel de o stea, 119 lei/sejur la hotel de doua stele si 149 lei/sejur la hotel de trei stele. Tarifele includ taxa pe valoarea adaugata si comisionul de zece la suta cedat agentiilor de turism.

Vanzarea biletelor se va face dupa principiul "primul venit, primul servit" si se adreseaza tuturor categoriilor de persoane, cetateni romani. In acest program s-au inscris societati de turism din toate statiunile, care ofera 3.500 locuri pe serie.

Agentia Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1088 ori