Premiera in turismul romanesc: Charter catre Iordania

Marti, 26 Mai 2015, ora 13:02
1414 citiri
Premiera in turismul romanesc: Charter catre Iordania
Foto: Cocktail Holidays

Peste 1.300 de romani sunt estimati sa isi petreaca vacanta la Marea Rosie si la Marea Moarta, in 2015, dupa infiintarea primului charter catre Iordania din Romania.

Turoperatorul Cocktail Holidays lanseaza in premiera pentru Romania zboruri charter saptamanale pentru Iordania, incepand din luna septembrie.

Pachetele turistice de opt zile cu sapte nopti de cazare pornesc de la 560 de euro, incluzand transportul cu avionul, cazarea la hoteluri de trei, patru sau cinci stele, transferuri, asistenta turistica, asigurare medicala si storno.

Turoperatorul Cocktail Holidays estimeaza ca peste 1.300 de romani vor merge anul acesta, dupa introducerea charterului, in vacanta in Iordania. Pentru a le facilita accesul, autoritatile iordaniene au renuntat, din 21 mai, la viza de intrare pentru ei.

Iordania era pana acum o destinatie de excursie optionala de o zi-doua la Petra, Amman sau Betania, pentru turistii care mergeau in Israel sau Egipt, sau de vacanta individuala, cu zboruri de linie ale Tarom si cu ghid vorbitor de limba romana.

Zborurile charter vor fi operate de compania Tarom, cu plecare doar din Bucuresti, spre Aqaba, statiunea iordaniana de la Marea Rosie, in fiecare marti.

"Avem 21 de ani de operare pe segmentul pachetelor cu zboruri charter in care am oferit sejururi diverse, cu tarife corecte, accesibile, de buna calitate. Am ramas in toti acesti ani compania care a operat zborurile exclusiv cu Tarom, lucru extrem de apreciat de clientii nostri", spune Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Iordania ofera romanilor posibilitatea de a petrece o vacanta la plaja, la tratament in centrele spa din Aqaba si de la Marea Moarta sau pentru sporturi acvatice, de a-i cunoaste istoria, cultura si religia vizitand capitala Amman, siturile arheologice, Betania, dar viata si ospitalitatea beduina vizitand Wadi Rum.

Excursiile optionale in Amman, la situl arheologic Petra aflat de 30 de ani in Patrimoniul Mondial UNESCO, centrul mondial al mozaicului de la Madaba, locul botezului lui Iisus Hristos din Betania, fostul oras roman Jerash sau la castelele din desert, multe dintre ele, de asemenea, in Patrimoniul UNESCO, la taberele beduine din Wadi Rum pentru jeep safari sau zborul cu balonul vor putea fi cumparate inca din Romania, odata cu sejurul in Iordania.

"In premiera pentru piata romaneasca, excursiile optionale vor fi cumparate concomitent cu sejurul in Iordania, de la agentiile din Romania. In toate tururile, turistii vor fi insotiti de un ghid vorbitor de limba romana. Astfel vor cunoaste Iordania si altfel decat o stiau pana acum, ca reper in circuitele istorice si religioase din Orientul Mijlociu", spune Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Pachetele Cocktail Holidays includ cele mai bune hoteluri de trei, patru si cinci stele din Aqaba si de la Marea Moarta, care au centre spa, piscine, restaurante cu meniu international sau specific iordanian, locuri de joaca pentru copii, etc. Pachetul care include un hotel de trei stele porneste de la 560 de euro, pentru un hotel de patru stele de la 614 euro, pentru un hotel de cinci stele de la 825 de euro.

"Iordania este o destinatie sigura si complexa si din acest motiv au fost create pachete de vacanta cu sapte nopti in Aqaba sau patru nopti in Aqaba si trei la Marea Moarta sau sapte nopti la Marea Moarta. Turistii vor putea astfel sa combine relaxarea cu plimbarile in locurile istorice care fac din Iordania o destinatie de exceptie", spune Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#charter Iordania , #Turism in Romania