Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Numarul participantilor la programul

Numarul participantilor la programul

Cele doua serii ale programului "O saptamana la mare" au avut un nivel de ocupare de 96%, respectiv 50%, ceea ce inseamna o crestere a vanzarilor pentru acest program cu peste 30% fata de anul trecut, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc. Potrivit acesteia, la cea de-a 16-a editie a programului, desfasurat in perioada 1-15 septembrie 2008, au fost puse la dispozitia turistilor un numar de 3.750 locuri de cazare in 24 unitati hoteliere, cu o crestere de 1.050 locuri fata de aceeasi perioada anului anterior. Locurile pentru programul "O saptamana la mare" au fost alocate in doua serii, incepand cu 1, respectiv 7 septembrie.


La finalul sejururilor, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a realizat un studiu conform caruia toti participantii si-au exprimat intentia de a continua participarea la program si in sezoanele urmatoare.


Astfel, spun reprezentantii federatiei, "apreciem ca in raport cu capacitatea hoteliera de pe litoral, care este de peste 74.879 de locuri, exista rezerve importante de crestere a numarului de hoteluri atrase in programul "O saptamana la mare".


Tarifele practicate pentru sase nopti cazare, fara servicii de masa si care includ taxa pe valoarea adaugata si comisionul de 10% cedat agentiilor de turism, sunt cuprinse intre 129 lei/sejur la un hotel de o stea, 159 lei/sejur la un hotel de doua stele si 189 lei/ sejur la un hotel de trei stele.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1623 ori