Maria Grapini vrea o crestere de 15% a numarului de turisti straini in 2013

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 17:21
1751 citiri
Maria Grapini vrea o crestere de 15% a numarului de turisti straini in 2013

Numarul turistilor care viziteaza Romania ar putea creste cu cel putin 15% in 2013, a declarat miercuri, ministrul delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, la Targul International de Turism Berlin 2013.

"Un an turistic se pregateste cu un an inainte. Sper ca numarul de turisti sa creasca in 2013. Trebuie sa vedem cum terminam primul trimestrul al acestui an. Daca nu avem o crestere de 15% in 2013 nu am facut nimic. Aceasta ar trebui sa fie de doua cifre, oricum", a afirmat Maria Grapini, care a vizitat miercuri standul Romaniei.

Romania participa la Targul International de Turism Berlin 2013, cel mai mare eveniment dedicat promovarii destinatiilor turistice din intreaga lume. Targul se desfasoara in perioada 6 - 10 martie 2013.

"Primele impresii sunt bune, pe mine ma intereseaza rezultatele. Daca vom constata ca acest targ ne aduce mai multi turisti decat cel de anul trecut, inseamna ca rezultatele sunt bune. Aici sunt expozanti pe doua paliere.

Primul este cel guvernamental, care trebuie sa promoveze Romania pe toate caile, pe cale diplomatica, prin actiuni, prin ambasade, prin partea sa de consilieri, prin reprezentante. Al doilea palier este modul in care se promoveaza fiecare firma si depinde cat de profesionist se promoveaza", a adaugat Maria Grapini.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Grapini turisti Romania, #turism Romania 2013, #turisti straini Romania 2013 , #Turism in Romania