Brandul de turism al Romaniei, prezentat la World Travel Market din Londra

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 16:39
1506 citiri
Brandul de turism al Romaniei, prezentat la World Travel Market din Londra

Brandul national de turism al Romaniei este prezentat la expozitia World Travel Market de la Londra, la standul amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), eveniment ce are loc intre 8-11 noiembrie, potrivit unui comunicat emis marti de minister, informeaza NewsIn.

"Actiunea se deruleaza la standul Romaniei, amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in cadrul expozitiei, si face parte din seria de lansari a brandului pe pietele tinta de turism, cu scopul de a promova atat Romania ca destinatie turistica, cat si identitatea vizuala a turismului romanesc", se arata in comunicatul MDRT.

Standul Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume adresat specialistilor este amenajat in spatiul central al expozitiei, pe o suprafata de 255 mp, si gazduieste 29 de reprezentanti ai industriei romanesti de turism, de la hotelieri si agentii, la transportatori sau asociatii din domeniu.

"Natura intacta, autenticitate si cultura unica, acesta este mesajul pe care grafica brandului de turism al Romaniei l-a transmis publicului englez prezent la manifestare. Participantilor le-au fost oferite, din partea expozantilor din standul Romaniei, produse traditionale romanesti, iar in cadrul unui concurs de tip tombola, un vizitator a castigat o excursie in Apuseni, avand, astfel, ocazia sa descopere la fata locului una dintre destinatiile turistice romanesti de referinta", mai informeaza comunicatul.

Prezenta Romaniei la astfel de manifestari reprezinta o oportunitate de a promova imaginea turismului romanesc pe plan extern si de a informa piata internationala de turism cu privire la oferta romaneasca de turism, la destinatiile si produsele turistice nationale cele mai reprezentative.

Expozitia WTM 2010, aflata la cea de-a 31-a editie, se deruleaza in perioada 8-11 noiembrie.

Editia de anul trecut a reunit peste 5.000 de expozanti si co-expozanti din 187 de tari si regiuni, fiind vizitata de peste 24.000 de vizitatori si 2.800 reprezentanti ai presei.

Winamp devine open-source: oportunitate pentru dezvoltatori de a contribui la un player de muzică clasic
Winamp devine open-source: oportunitate pentru dezvoltatori de a contribui la un player de muzică clasic
Redarea de muzică pe computere și dispozitive mobile s-a mutat aproape complet în cloud, dar încă există utilizatori care păstrează fișiere cu muzică local și folosesc aplicații...
Retroarch și PPSSPP disponibile pe iOS. Cum se pot accesa emulatoarele de jocuri
Retroarch și PPSSPP disponibile pe iOS. Cum se pot accesa emulatoarele de jocuri
Retroarch și PPSSPP, două emulatoare de console de jocuri retro, sunt acum disponibile pe iOS. Utilizatorii de iPhone pot instala acum Retroarch și PPSSPP direct din App Store. Retroarch, mai...
#brand, #londra, #prezentare, #turistic , #Turism in Romania