Bibi Touring estimeaza afaceri de patru milioane de euro din turismul intern in 2014

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 17:10
1613 citiri
Bibi Touring estimeaza afaceri de patru milioane de euro din turismul intern in 2014

Bibi Touring Touroperator, membru al Christian Tour Group, a inregistrat, in ultimii doi ani, cea mai mare dinamica a cresterii intre agentiile de turism romanesti specializate pe turism intern, dublandu-si practic de la an la an cifra de afaceri.

Astfel, daca in 2012 cifra de afaceri a fost putin peste un milion de euro, iar anul trecut de aproape doua milioane de euro, in acest an, touroperatorul tinteste un venit de circa patru milioane de euro.

"Ne putem mandri ca am ajuns in top 5 al touroperatorilor romani specializati pe turism intern, dupa ani de zile de promovare a produselor turistice romanesti si a derularii unor campanii eficiente de marketing. (...) De anul trecut, am inceput sa aducem turisti din Republica Moldova, atat in statiunile montane, cat si pe litoralul romanesc. Dinamica inregistrata de firma noastra reprezinta un stimul pentru piata turistica romaneasca si ne face sa credem ca turismul intern in general va inregistra o crestere. Romanii incep sa redescopere Romania si sa observe ca are produse turistice accesibile la pret si de buna calitate", a declarat Adrian Voican, director general Bibi Touring Touroperator.

Bibi Touring a promovat constant turismul romanesc. Cea mai mare parte a cifrei de afaceri provine din vanzarile pachetelor turistice pentru litoralul romanesc, urmate de pachetele turistice pentru statiunile montane, balneare si Delta Dunarii.

Investitii de un miliard de euro pe litoralul romanesc

Investitiile hoteliere de pe litoralul romanesc din ultimii 20 de ani sunt estimate la peste un miliard de euro, iar in ultimii ani au inceput sa se vada si rezultatele. De asemenea, riviera romaneasca a Marii Negre este accesibila pentru toate buzunarele.

In acest an Bibi Touring organizeaza, intre 27 mai si 1 iunie, cea de-a noua editie a propriului infotrip dedicat vizitarii litoralului. Denumit in acest sezon Master Info Trip, va reuni peste 150 de specialisti de turism din trei tari, si va include in premiera, pe langa litoralul romanesc, si Delta Dunarii.

Directorul general al Bibi Touring, Adrian Voican, subliniaza ca litoralul romanesc este foarte ieftin in prima parte a lunii iunie datorita programului "Litoralul pentru toti", care se incheie pe 15 iunie. Potrivit vanzarilor, gradul de ocupare al hotelurilor deschise in perioada Rusaliilor, pe 8 si 9 iunie, se va apropia de 100. Prognozele meteo anunta, de asemenea, o vreme favorabila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#bibi touring, #rezultate bibi, #turism romania , #Turism in Romania