Autobuzele Bucharest City Tour ar putea circula si iarna

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 19:00
1711 citiri
Autobuzele Bucharest City Tour ar putea circula si iarna

Autobuzele Bucharest City Tour ar putea circula si pe timp de iarna, insa o decizie legata de continuarea proiectului va fi luata in urma unei analize efectuate de specialistii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

"Specialistii nostri analizeaza posibilitatea ca acest proiect sa continue si pe timp de iarna", au spus cei de la RATB, au declarat, luni, reprezentantii Regiei citati de Newsin.

Noua linie de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Capitala, Bucharest City Tour a fost lansata la 28 iulie si este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Bucharest City Tour iarna, #autobuze supraetajate traseu iarna , #Turism in Romania