Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Autobuzele Bucharest City Tour ar putea circula si iarna

Autobuzele Bucharest City Tour ar putea circula si iarna


Autobuzele Bucharest City Tour ar putea circula si pe timp de iarna, insa o decizie legata de continuarea proiectului va fi luata in urma unei analize efectuate de specialistii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

"Specialistii nostri analizeaza posibilitatea ca acest proiect sa continue si pe timp de iarna", au spus cei de la RATB, au declarat, luni, reprezentantii Regiei citati de Newsin.

Noua linie de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Capitala, Bucharest City Tour a fost lansata la 28 iulie si este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1474 ori