Bulgaria: "All inclusive" in continuare la hoteluri de trei stele

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 12:11
1641 citiri
Bulgaria: "All inclusive" in continuare la hoteluri de trei stele

Sistemul "All inclusive" nu va fi interzis in hotelurile de trei si de mai putine stele, a declarat, ministrul adjunct al economiei si turismului din Bulgaria, Ivo Marinov.

"Nu intentionam sa introducem modificari in acest regim", a precizat Marinov, rugat sa comenteze propunerea recenta a Agentiei pentru Siguranta Alimentelor din Bulgaria ca doar hotelurile de patru si cinci stele sa aiba dreptul de a oferi servicii in sistemul "All inclusive".

Directorul agentiei, Iordan Voinov, a motivat atunci aceasta propunere prin faptul ca au fost constatate multe cazuri de alimente de proasta calitate oferite in sistemul "All inclusive". Anul trecut, peste 300 de proprietari de hoteluri au fost amendati pentru ca ofereau turistilor produse cu termenul de valabilitate expirat sau de origine neclara.

Ivo Marinov, care a participat sambata la conferinta "Strategia Dunarii - o posibilitate de construire a regiunilor din Europa" in orasul bulgar Ruse, a spus ca de cele mai multe ori turoperatorii stabilesc meniul zilnic pentru turistii pe care ii aduc in Bulgaria.

"Turoperatorii si nu hotelierii sunt de obicei cei care decid daca pachetele sa fie "All inclusive" si ce fel sa fie serviciul, pentru ca sunt mai multe tipuri, precum "All inclusive Light" sau "Ultra all inclusive".

Nu avem cum sa interzicem hotelurilor sa ofere ceea ce li se cere de catre turoperatorii straini", a motivat Marinov. In opinia lui, restrictia propusa a fost cam exagerata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#sistemul all inclusive Bulgaria, #hoteluri sistem all inclusive Bulgaria, #Bulgaria turism , #Turism extern