Sunny Beach, Nisipurile de Aur si Albena, statiunile din Bulgaria preferate de romani

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 16:01
4225 citiri
Sunny Beach, Nisipurile de Aur si Albena, statiunile din Bulgaria preferate de romani

Sunny Beach, Nisipurile de Aur si Albena se afla pe primele trei locuri intr-un top al statiunilor bulgaresti, realizat de 3600 de turisti romani care au vizitat aceasta tara in ultimii ani.

Sunny Beach a devansat in 2012 Nisipurile de Aur, dupa ce aceasta din urma ocupase, in ultimii ani, prima pozitie in clasamentul centralizat de firma de profil Travel Planner.

Lidera clasamentului a fost recomandata de 87% din turistii firmei, iar media notelor acordate a fost de 8,34%. Urmatoarele clasate au fost preferate de 84% si, respectiv, 88% din turisti, dar cu medii ale notelor de 8,08 si 7,93.

"Sunny Beach este o statiune care ofera multe posibilitati de agrement si diversitate iar acest aspect o diferentiaza de Nisipurile de Aur - care reprezinta o statiune mai impadurita, dar ceva mai linistita. Sunny Beach este vecina cu Nessebar, vestitul oras istoric de coasta al Bulgariei. Astfel partea culturala si de evenimente poate fi combinata cu cea de plaja", a declarat Sebastian Constantinescu, directorul general al Travel Planner, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Pe ultimele locuri din top s-au clasat statiunile Sozopol cu o medie a notelor de 6,59 si recomandata de 67% dintre turistii firmei de turism, si Pomorie, cu media notelor de 5,1 si recomandata de 38% dintre turistii Travel Planner.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#turism Bulgaria, #turisti romani Bulgaria, #clasament statiuni turistice Bulgaria, #top statiuni turistice Bulgaria, #recomandari statiuni Bulgaria , #Turism Europa