Bulgarii lanseaza campania de promovare a turismului intern

Miercuri, 29 August 2007, ora 15:18
1051 citiri

Agentia de Stat pentru Turism (AST) din Bulgaria a lansat campania nationala in scopul promovarii turismului intern, prin difuzarea unor clipuri publicitare la cele mai importante posturi TV, in care se pariaza pe turismul cultural, istoric si frumusetilor naturii, anunta sofiaecho.

De asemenea, in campanie se accentueaza faptul ca sezonul in Bulgaria se extinde si in luna septembrie. Spoturile video vor fi difuzate pe cele mai importante posturi TV din tara, vor avea 30 de secunde si se vor axa pe litoralul Marii Negre.

Potrivit AST, in acest an, turistii bulgari au reprezentat cea mai mare pondere in numarul total al turistilor de pe litoralul bulgaresc.

In Romania, campania de promovare a turismului intern a fost marcata de un scandal, dupa ce Departamentul de Control al Guvernului (DCG) a efectuat, in iunie, la Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL), cercetari cu privire la modul in care a fost fundamentata si organizata procedura de achizitie, incheierea si derularea contractului cu societatea SM Art Advertising SRL, desemnata sa realizeze clipurile publicitare de promovare a Romaniei.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...