Vrei sa ajungi in Japonia in 2012? Vezi ce conditii trebuie indeplinite

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 17:30
3373 citiri
Vrei sa ajungi in Japonia in 2012? Vezi ce conditii trebuie indeplinite

Guvernul japonez a decis ca si in anul 2012 cetatenii romani sa poata intra in Japonia fara viza pentru calatorii de maximum 90 de zile.

"Guvernul Japonez, in scopul facilitarii calatoriilor si a relatiilor culturale si comerciale dintre Japonia si Romania, extinde implementarea unor masuri temporare privind regimul vizelor pentru cetatenii romani care doresc sa intre pe teritoriul Japoniei, luate de la 1 septembrie 2009 pana la 31 decembrie 2011, pana la data de 31 decembrie 2012 (inclusiv)", se arata intr-un comunicat de presa.

Astfel, cetatenii romani posesori de pasapoarte valide, emise de autoritatile romane, care doresc sa intre pe teritoriul Japoniei cu intentia de a sta pe o perioada ce nu desaseste 90 de zile consecutive, pot intra pe teritoriul Japoniei fara a avea nevoie de viza.

Aceste conditii nu se aplica si cetatenilor romani care doresc sa intre pe teritoriul Japoniei cu intentia de a cauta un loc de munca sau de a exercita o profesie sau alte activitati (inclusiv in domeniul artistic si sportiv, contra unei remuneratii).

Cetatenii romani care doresc sa intre pe teritoriul Japoniei sunt obligati sa respecte legile si regulamentele din Japonia.

De asemenea, Ambasada Japoniei in Romania doreste sa precizeze ca posesorii de pasapoarte temporare emise de autoritatile romane nu fac obiectul acestei masuri si ca este, in continuare, necesar ca acestia sa solicite viza inainte sa calatoreasca in Japonia.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#calatorie japonia, #pasaport japonia, #viza japonia 2012, #turism japonia 2012 , #Turism Asia