Targul de Turism al Romaniei, in perioada 25-28 martie

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 11:45
1981 citiri
Targul de Turism al Romaniei, in perioada 25-28 martie

Peste 240 de expozanti din 18 de tari vor participa la cea de-a XXIII-a editie a Targului de Turism al Romaniei, care se va desfasura in perioada 25-28 martie, a anuntat miercuri Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), informeaza NewsIn.

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo, are ca parteneri Camerele de Comert si Industrie din Romania si se va desfasura sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Targul de Turism al Romaniei se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp.

Romania va fi prezenta cu un stand amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pe o suprafata de 100 mp, situat in pavilionul central. Anul acesta, standul Romaniei gazduieste Asociatia "Depresiunea Horezu" si Administratia Parcului National Apuseni, care promoveaza cele doua destinatii romanesti premiate in cadrul programului european EDEN - Destinatii Europene de Excelenta.

Prin participarea la acest targ, MDRT promoveaza, in cadrul campaniei "Turist in Romania", cele mai importante destinatii si tipuri de turism din Romania, dar si programele de oferte speciale agreate de asociatiile patronale si profesionale din turism, care presupun reduceri de tarife pentru pachetele turistice.

De asemenea, la standul Romaniei vor fi prezenti partenerii traditionali ai ministerului - asociatii patronale, profesionale si de promovare din turism.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#anat, #romania, #targ, #turism, #turisti , #Targ turism