Wesley Snipes a filmat in Romania pentru 250.000 de euro pe zi

Marti, 23 August 2005, ora 01:29
4095 citiri

Actorul de culoare Wesley Snipes, cunoscut din filmul "Blade", a fost in Romania pentru a face cateva filme. Acesta a parasit tara noastra in urma cu aproximativ o luna, dar a lasat in urma sa cativa colegi de platou bolnavi "de inima rea" la auzul onorariului pe care-l avea vedeta.

Starul de la Hollywood, Weley Snipes, a fost in Romania pentru a turna trei filme. Din sursele noastre am aflat ca era platit pe ziua de filmare cu aproximativ 250.000 de euro. Mare ne-a fost insa uimirea cand am aflat ca in aceste filme mai joaca din cand in cand si actori romani.

Se pare ca ei nu au roluri importante, si cu toate acestea primesc in jur de 2.000 A- 3.000 de euro pe ziua de filmare. Actorii nostri sunt multumiti de ceea ce li se ofera, strainii fiind mult mai generosi atunci cand vine vorba de plata, decat romanii, motiv pentru care de multe ori refuza productiile proprii in detrimentul celor starine.

Codite de bou, mancarea favorita

Este stiut faptul ca producatorii americani de film, si nu numai, aleg Romania ca loc de filmare pentru ca mana de lucru este foarte ieftina. Astfel incat ei isi permit sa aduca vedetele de la Hollywood pe banii pe care acestia ii cer si pot astfel sa le satisfaca toate cerintele.

Spre exemplu, Wesley a locuit pe perioada sederii lui in tara noastra, intr-o vila de lux din zona Unirii, dotata chiar si cu piscina. El a detinut, cat timp a stat pe plaiuri mioritice si a filmat, o masina de lux adusa special din Ungaria pentru el. Actorul nu pleaca nicaieri fara bucatarul sau, soferul si cele doua garzi de corp.

Pe timpul filmarilor, lui Wesley i s-au pus la dispozitie trei rulote. Una dintre ele avea o camera mare, unde se afla un pat, si o alta camera dotata cu cateva fotolii, un televizor cu plasma si alte cateva obiecte electronice, de care actorul se bucura in pauza de la filmari.

Cea de-a doua rulota era pe post de dresing room, locul in care el se schimba si in care erau tinute toate hainele folosite pe platoul de filmare si cea de-a treia era o bucatarie imensa, unde gatea asiaticul bucatar al lui Snipes. Din cate am aflat, una dintre mancarurile preferate ale vedetei era mancarea cu codite de bou. Daca afara acestea se gasesc foarte usor, in Romania, i-a fost extrem de greu bucatarului sa-i prepare lui Wesley mancarea lui preferata, pentru ca la noi au gasit boul, dar nu si coada.

Din aceleasi surse am aflat ca Wesley Snipes s-ar putea sa revina in Romania pentru a mai face inca un film.

Steven Seagal si creanga de copac

Si pentru ca la noi filmele straine se fac pe banda, iata ca a ajuns chiar si Steven Seagal. Acesta are un contract de cinci filme. Steven se afla abia la primul film, deci sederea lui in Romania se pare ca este de lunga durata. Se pare ca marii actori au si ciudateniile lor. Spre exemplu, intr-una din zilele de filmare, Seagal refuza sa intre pe platou pentru ca avea o presimtire cum ca o sa inceapa sa ploua. Dupa ce a fost convins ca acesta nu ar fi un impediment, actorul a zarit niste crengi de copac care se pare ca-l deranjau atat de tare, incat nu putea sa traga nici macar o scena. Zis si facut.

Gardianul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...